Parcuri urbane

Parcurile pe care le realizam devin repere urbane moderne !

Parcurile moderne includ zone de activitati pe segmente de varsta diferite care sa mentina interesul atat a copiilor incepand cu varsta de 1 an, a adolescentilor cat si a seniorilor. Parcurile asigura dezvoltarea durabila a oraselor; instaland echipamente de calitate, contribuim la factorul de modernizare si la realizarea unor lucrari cu durata de exploatare lunga.

Locuri de joaca cu teme moderne

Portofoliul nostru include o serie de echipamente atat tematice cat si standard. In acest sens, va facem disponibile cataloagele noastre la cerere.

Terenuri multisport integrate perfect in parcurile cu activitati

Pentru ca pasiunea noastra este sportul, incercam sa facem cunoscut ca sportul poate fi si “in joaca” nu doar de performanta.

Suprafete de impact in culori vibrante

 In conformitate cu SR-EN 1177, pentru toate echipamentele de joaca instalate sau modernizate dupa anul 2009, trebuie prevazuta o suprafata de impact in functie de inaltimea de cadere a echipamentelor. Acest standard prevede mai multe tipuri de suprafate de impact, din care noi va propunem pe cea care efectiv da viata locurilor de joaca prin culorile vibrante disponibile: suprafata din granule de cauciuc.